Foto's

Woonkamer

Vanuit de hal komt u in een tussenruimte die overgaat in het woongedeelte met open haard en openslaande deuren naar het overdekte terras. Het eetgedeelte heeft een houtkachel en een trap naar de vide waar de televisiehoek is. Er zijn Nederlandse en Portugese zenders beschikbaar en een DVD-speler.

Keuken

De keuken is helemaal vernieuwd en aangepast aan de uitbreiding van het huis. Zo is er een 90 cm brede oven om voor grotere groepen uitgebreid te kunnen koken. Verder is de keuken voorzien van een inductie kookplaat, een magnetron, vaatwasser, koelkast en diepvries en allerlei losse apparatuur.

Tuin & Terras

Er wordt veel aandacht besteed aan de tuin. Twee keer per week komt de tuinman die meteen ook het zwembad onderhoudt. Het huis is vrijstaand en ligt aan een doodlopende weg, waardoor er geen verkeer is. De tuin is zo aangelegd dat er elk seizoen wel iets in bloei staat. Er is altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw te vinden, doordat aan beide zijden van het huis tuin en terras is. Het totale terrein is ca 5000m2.

Slaapkamers 1 & 2

De twee oorspronkelijke slaapkamers van voor de verbouwing hebben een nieuwe gezamenlijke badkamer. De ruime badkamer is op de gang. Deze is voorzien van twee wastafels, een douche en een bad, een toilet en bidet. Net als alle andere badkamers is deze voorzien van vloerverwarming
Slaapkamer 1 is een kamer met twee eenpersoonsbedden.
Slaapkamer 2 heeft een tweepersoonsbed en kan ook als familiekamer dienst doen. Er is ruimte genoeg voor een kinderbed. De kamer heeft een eigen opgang.

Slaapkamer 3 en 4

Deze kamers zijn er bij de verbouwing bijgekomen. Beide kamers hebben een eigen badkamer met vloerverwarming.

Slaapkamer 3 heeft een tweepersoonsbed en een eigen opgang. De badkamer heeft een dubbele wastafel, douche en toilet.
Slaapkamer 4 is een ruime familiekamer, met drie eenpersoonsbedden en ruimte voor een extra kinderbed. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.